Terug naar succesoverzicht

Vetipak

Lean and mean
Vetipak is met vier eigen fabrieken, 5 vestigingen en toonaangevende klanten in de FMCG industrie een echte topspeler op de Europese verpakkingsmarkt. Door samenwerking met andere logistieke partijen (o.a. in het Logistiek Platform Oss) wil het bedrijf bijdragen aan verdere groei van Oss als HUB.

 

“Door samenwerking kunnen we klanten van hieruit

de hele keten aanbieden, lean and mean”

Mark van der Burgt, directielid Vetipak

Hoewel meer dan 70% van de business uit andere landen in Europa komt, draagt Vetipak de regio Noordoost-Brabant een warm hart toe. De driekoppige directie heeft er zijn roots en bijna alle medewerkers wonen in de regio. Door lidmaatschap van het Logistiek Platform Oss (LPO) wil het bedrijf bijdragen aan samenwerking regiobreed, en in Oss in het bijzonder. Mark van der Burgt, een van de directeuren: “In de co-packing en co-manufacturing kunnen wij een belangrijke rol spelen in het totaal van logistieke dienstverlening in de regio. Als we slim schakelen, kunnen we klanten van hieruit de hele keten aanbieden, lean and mean.”

Antwoord op alle vragen
“Voor onze klanten vervullen wij de spilfunctie tussen het brand of private label, retailer, consument én logistieke keten”, legt Van der Burgt uit. “We hebben daarin een brede kennis opgedaan, omdat ons klantenbestand zich kenmerkt door de meest uiteenlopende producten; van consumentenelektronica tot babyvoeding. Overal waar verpakkingsvraagstukken een rol spelen, bieden wij een antwoord. Via onze connecties in de logistiek kunnen we dat antwoord wellicht vaker in directe regio vinden.”

Gateway naar Europa
Van der Burgt: “Goed ondernemen anno nu kan niet zonder nauwe samenwerking. Er gebeuren al mooie dingen in de regio, maar het kan altijd beter. Alleen als we met nog meer openheid zoeken waar we elkaar kunnen versterken, kunnen we ervoor zorgen dat onze regio zelfs buiten Nederland bekend komt te staan als een zeer interessante logistieke hub: een van de gateways naar Europa.”

Meer over Vetipak op www.vetipak.nl
Bron: LPO