Terug naar nieuwsoverzicht

Van Dijk Groep breidt uit in ‘s-Hertogenbosch

De gemeente ’s-Hertogenbosch en Van Dijk Groep uit Gemert hebben overeenstemming bereikt over de aankoop van de laatste vrije kavel in de directe nabijheid van de BCTN container terminal op bedrijventerrein De Rietvelden. Unibouw, onderdeel van de Van Dijk Groep, gaat op deze kavel van 15.497 m2 een distributiecentrum realiseren van ca. 11.000 m2 bvo met de mogelijkheid van een mezzanine van 1.000 m2. Het distributiecentrum wordt gerealiseerd voor huurder Brouwers Logistics. In 2018 heeft de Van Dijk Groep ook een nieuw distributiecentrum van 11.000 m2 ontwikkeld en verhuurd aan Brouwers Logistics op een naastgelegen kavel. Wegens snelle groei van de activiteiten is Brouwers Logistics alweer aan een uitbreiding van de opslagruimte toe. Voor een deel zijn dit opslag en distributieactiviteiten die gekoppeld zijn aan de naastgelegen container terminal van BCTN. De bouw van dit distributiecentrum zal in de tweede helft van 2019 starten en medio 2020 opgeleverd worden.

Op dinsdag 4 juni om 13.30 uur vindt de ondertekening van de grond overeenkomst tussen de gemeente ‘s-Hertogenbosch en Van Dijk Groep plaats in de BrabantStad stand op Provada Amsterdam RAI (Hal 11 / stand 9).

Een mooi succes van het team van gemeentelijke acquisiteurs. Zij werken samen om namens de vier aan Vijfsterren Logistiek deelnemende gemeenten niet alleen new business te genereren in agrifood & logistiek, maar vooral ook de marktpositie te versterken. Vanuit Vijfsterren Logistiek worden zij hierbij ondersteund door business developer Pieter Keeris. Met vragen over kansen in de regio Noordoost-Brabant of om contact te leggen met andere ondernemers kunt u bij hen terecht via pieterkeeris@vijfsterrenlogistiek.nl of 06-15006728.