Terug naar succesoverzicht

Logistics House

Logistieke krachten onder één dak
Logistics House is dé plek in Noordoost-Brabant waar logistieke bedrijvigheid wordt gestimuleerd en gecreëerd. Hier ontmoeten logistieke ondernemers, overheid, onderwijs en arbeidsmarkt elkaar. Het gezamenlijke doel: een krachtige en duurzame logistieke sector realiseren in Noordoost-Brabant en profilering van de regio als logistieke hotspot. New business genereren, innovatie, scholing, behoud en groei van werkgelegenheid en het aantrekken van investeringen en goederenstromen zijn thema’s die hier hoog op de agenda staan.

 

“Beter worden door samenwerking en kennisdeling, dat is het doel van het Logistics House”

Frank Verhoeven, Voorzitter stuurgroep Vijfsterren Logistiek

Bijeenkomsten
Events in Logistics House, zoals netwerkbijeenkomsten, kennis- en innovatietafels en symposia, bieden de mogelijkheid om met elkaar kennis te maken en kennis te delen. Ook vinden in Logistics House onderwijsgerelateerde activiteiten plaats, waaronder heftruckopleidingen, opleidingen voor planners, regulier onderwijs en veiligheidstrainingen.

Initiatief van Vijfsterren Logistiek
Logistics House is een initiatief van Vijfsterren Logistiek. Het initiatief wordt ondersteund door AgriFood Capital, de gemeenten Veghel, Oss, Cuijk en ‘s-Hertogenbosch en de Rabobank Oss Bernheze en Uden Veghel.

Meer over het Logistics House op www.logisticshouse.nl