Terug naar succesoverzicht

Chain Logistics

De historie van Chain is op z’n minst opmerkelijk te noemen. 15 jaar geleden begon het bedrijf als een relatief kleine transport onderneming. In de loop der jaren zijn echter grote wijzigingen doorgevoerd. Zo levert Chain vandaag de dag meerdere diensten, vanuit vestigingen op meerdere locaties en is Chain een ambassadeur van Social Enterprises, een Nederlandse stichting die sociaal ondernemers aanjaagt.

 

“Wij zijn verre van een stereotype logistieke organisatie.

Naast professionaliteit hechten wij ook veel waarde

aan de sociale kant van ondernemen!” 

Rob Jansen – Directeur Chain Logistics

Onze aanpak
Directeur Rob Jansen benadrukt de sociale benadering van zijn bedrijf. “Wij zijn, op een sociaal gedreven manier, een verlengstuk van onze klant. Wij bieden de koppeling van de diensten assembly, logistics en warehousing aan B2B en gemeenten. Daarnaast willen we graag het beste uit de mens halen en zo maximale impact voor de maatschappij genereren.” Chain wil dit bereiken door in 2025 een landelijk netwerk opgericht te hebben van logistieke vestigingen en is in gesprek over vestigingen in Zuid-Nederland en de Randstad.

Social Return
Waar de logistieke wereld zich bezig houdt met verduurzaming van de ketens, gaat Chain met deze focus nog een stap verder op maatschappelijk vlak. “Naast onze kwaliteit van dienstverlening zijn wij ons zeer bewust van de maatschappelijke verantwoordelijkheid die onze organisatie heeft. Wij zijn dan ook bijzonder trots op alle initiatieven die ervoor zorgen dat onze kandidaten succesvol kunnen werken aan hun toekomst door middel van een reguliere baan”, aldus Jansen.

Bron: Chain Logistics