Terug naar projectoverzicht

Promotie en branding regio

Volgens de Quickscan TNO (in opdracht van Min. Economische Zaken) behoort Noordoost Brabant tot de top 10 van ‘logistieke hotspots’ in Nederland, naast regio’s als Groot-Rijnmond en West-Brabant. Ook in de hotspotlijst van het nieuwsblad Transport komt de regio ieder jaar terug, in 2013 zelfs op plaats 5 boven Schiphol en vlak onder de haven van Rotterdam. Toch blijken de kwaliteiten van de regio zowel nationaal als internationaal veel minder bekend te zijn dan die van andere regio’s en is de vestiging van nieuwe (logistieke) bedrijvigheid in de regio de afgelopen 10 jaar achtergebleven op de mogelijkheden. In het project ‘Profilering regio als logistieke hotspot’ willen we samen met bedrijven en overheden deze trend doorbreken.

 

Wat gaan we doen?

Met dit project willen we ervoor zorgen dat Noordoost-Brabant een top-of-mind positie krijgt bij potentiële zakenpartners (new business) en bedrijven die zoeken naar nieuwe vestigingsregio’s (vestiging). We gaan daartoe, ter onderbouwing van de logistieke krachten van de regio, tot de verbeelding sprekende successtory’s en relevante facts&figures inventariseren en uitventen via diverse promotiekanalen.

 

Meedoen?

We zoeken voor dit project ondernemers met boeiende projecten en succesverhalen die we kunnen opvoeren als referenties voor de logistieke dynamiek in de regio Noordoost-Brabant. Heeft u een goed verhaal? Laat het ons weten!

 

Naam
Organisatie
Functie
e-mail adres
Telefoonnummer
Opmerkingen