Terug naar projectoverzicht

AgriFood Logistics Board

Noordoost-Brabant heeft voor haar economische branding gekozen voor profilering als ‘AgriFood Capital’. Een terechte keuze, gezien de omvang van de landbouw, food- en feedindustrie en de vele gespecialiseerde machinebouwers en logistieke dienstverleners. Het is echter niet eenvoudig om al die partijen met elkaar in contact te brengen. Óf ze zijn elkaars concurrenten óf ze zijn in heel andere (agro)ketens actief. In de afgelopen periode is in duurzame logistiek een gezamenlijk gespreksthema gevonden.


Wat gaan we doen?

In vervolg op de aftrap tijdens het congres Logistiek Verbindt in maart 2014 organiseren we – in samenwerking met Agrifood Capital – een expertbijeenkomst: AgriFood Logistics Board. Genodigd zijn Logistiek Directeuren / Supply Chain Managers van de twintig grootste verladers in de sector Agro & Food in de regio Noordoost-Brabant. Doel is kennismaking, kennisdeling en verkenning waar samenwerking op het gebied van logistiek kan bijdragen aan optimalisering van de ketens in de regio. Gespreksthema’s zijn bijvoorbeeld multimodaal vervoer, duurzame warehouses, duurzame brandstoffen, andere verpakkingen enz. Vijfsterren Logistiek zorgt ervoor dat de ideeën van de Board ook goed worden doorvertaald en gecommuniceerd naar de logistieke ‘achterban’.

 

Suggesties?

In eerste instantie wordt een beperkt gezelschap genodigd voor de AgriFood Logistics Board. Zo houden we de lijnen kort en kunnen we snel schakelen. Deelnemen zonder persoonlijke uitnodiging is niet mogelijk.

Heeft u suggesties of vragen aangaande dit project? Laat het ons weten via onderstaand formulier.

 

Naam
Organisatie
Functie
E-mail adres
Telefoonnummer
Opmerkingen