Waterstoftankstations in Brabant ?

Op het gebied van waterstof-infrastructuur en techniek zijn wereldwijd veel ontwikkelingen gaande. Rijden op waterstof is hetzelfde als elektrisch rijden, maar dan met het comfort van diesel. Met een brandstofcel als ‘range extender’ , als aanvulling op batterijen, heeft het zwaardere segment van transport ook de mogelijkheid om de emissies sterk terug te dringen. Willen we in Noord-oost Brabant hier aan samenwerken ?

Kijk hier voor het voorbeeld uit Midden Brabant met de infographic.

Vijfsterren Logistiek wil de informatie rondom waterstoftankstations gebruiken om bedrijven en overheden in onze regio te motiveren om op gebied van waterstof in beweging te komen. Daarvoor hoeven we niet alleen naar Midden-Brabant te kijken. Want ook Helmond heeft een waterstof station en Roosendaal waarschijnlijk Q1 2020. BOM werkt aan duurzame productie van waterstof. Gemeente Tilburg financiert een verkenning voor logistiek in Midden-Brabant.

Partijen (bedrijven /overheden) in Noordoost Brabant die hier meer over willen weten, kunnen zich melden bij pieterkeeris@vijfsterrenlogistiek.nl of via 06-15006728.