Terug naar nieuwsoverzicht

Vijfsterren Logistiek ziet het UWV ’s-Hertogenbosch als een waardevolle Kennispartner aansluiten

Oplossingen voor werkgevers

Werkgevers kennen UWV vooral als uitvoeringsorganisatie, maar vaak nog niet als partner die oplossingen biedt voor arbeidsvraagstukken. Met het partnerschap van UWV heeft Vijfsterren Logistiek een partner aan boord die beschikt over een enorm kennisnetwerk. UWV heeft professionals op het gebied van werving- en selectie, wet- en regelgeving, arbeids-juridische zaken en aantrekkelijke subsidies en regelingen. Daarnaast heeft UWV de kennis over de ontwikkelingen in de arbeidsmarkt en de Transport & Logistieke sector binnen de regio Noordoost Brabant.

 

Kennispartner voor werkgevers

Werkgevers hebben elke dag te maken met zaken als wet- en regelgeving, werving en binding van personeel en trends en ontwikkelingen van de arbeidsmarkt. Bij UWV horen wij dagelijks wat werkgevers bezighoudt en staan we hen bij met oplossingen, advies en antwoorden. Naast begeleiding met de zoektocht naar geschikt personeel, stellen wij onze kennis ter beschikking door onderzoeken, instrumenten, arbeidsmarktinformatie en gegevensdiensten binnen de Transport & Logistiek sector van Noordoost Brabant te delen.

 

Wie is UWV?

UWV staat voor Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen. Wij zorgen voor een deskundige en efficiënte uitvoering van de werknemersverzekeringen, zoals de WW, WIA, WAO, WAZ, WAZO, WAJONG en Ziektewet. We werken hierbij samen met gemeenten en private partijen. UWV is de partner die kennis deelt, oplossingen aanreikt en zich inzet voor een goed functionerende en inclusieve arbeidsmarkt.

 

Namens UWV zijn Tessy Floris en Hans Meulenbroek als werkgeversadviseurs aangesloten bij Vijfsterren Logistiek. Zij zijn bereikbaar via onderstaande gegevens.

Contactpersoon Transport & Logistiek:

Tessy Floris: tessy.floris@uwv.nl en tel: 06-11039217

Vacatures in Transport & Logistiek:

Hans Meulenbroek: hans.meulenbroek@uwv.nl en tel: 06-15947084

 

Kennistafel Arbeidsmarkt

“Vijfsterren Logistiek is er trots op dat het UWV ’s Hertogenbosch naast de al langer bestaande samenwerking binnen de Kennistafel Arbeidsmarkt, nu ook de banden wil versterken met onze organisatie middels deze officiële status als Kennispartner”, aldus Pieter Keeris, business developer bij Vijfsterren Logistiek. Hij vervolgt: “Dat een organisatie als het UWV (én met de persoonlijke contacten via Tessy en Hans) deze stap maakt is wel heel bijzonder – een verrijking voor alle overige Partners van Vijfsterren Logistiek en zeker voor de leden van de Logistieke Platforms in Oss, ’s Hertogenbosch en Uden/Veghel. Mochten andere partijen hierdoor geïnspireerd worden om ook aan te sluiten als Partner bij Vijfsterren Logistiek, je kunt me bereiken via tel: 06-1500 6728 of via pieterkeeris@vijfsterrenlogistiek.nl “.