Terug naar nieuwsoverzicht

Vijfsterren Logistiek partner van CEO meets start-up

‘De basis leggen voor nieuwe samenwerkingen’

Als innovatieve start-up maak je alles voor het eerst mee: nieuw in de markt, nieuwe klanten aantrekken, eerste medewerkers aannemen, managen van plotseling snelle groei, de eerste stappen over de grens. CEO’s van grote bedrijven hebben deze processen meermaals doorlopen en hebben daarmee een schat aan kennis en ervaring waarvan start-ups kunnen leren. Zo ook in de logistieke groeimarkt die momenteel bol staat van de innovatieve starters. Reden voor Vijfsterren Logistiek om met partner OndernemersLift+ de bijeenkomsten van ‘CEO meets Start-up’ te organiseren. Op 17 april was alweer de vijfde editie in het Logistics House van Vijfsterren Logistiek, het logistiek clubhuis voor de regio Noordoost Brabant. Vernieuwende start-ups kregen de kans om hun bedrijf te pitchen aan een aantal CEO’s uit de sectoren food, agri en logistiek.

Start-ups: NoFoodWasted, Sentors, NGN, Pearl Cocktailparels, Meungo, Redistri, Van Namen Specialties en CargoPicker kregen tijdens ‘CEO meets Start-up’ de kans om hun bedrijf te presenteren aan negen CEO’s en senior-managers van gerenommeerde ondernemingen. Zij gaven vervolgens feedback op de presentaties. Daarnaast werd ruimschoots de gelegenheid geboden aan de start-ups en ondernemers om vragen te stellen en elkaar beter te leren kennen. >> lees het hele verslag hier

Leren en inspireren
Deze editie van ‘CEO meets Start-up’ was een initiatief van OndernemersLift+ en Vijfsterren Logistiek. Het besloten event is vooral bedoeld om bedrijven van elkaar te laten leren en elkaar te inspireren. Pieter Keeris, business developer Vijfsterren Logistiek: ‘Vijfsterren Logistiek is er voor zowel startende ondernemers als de gevestigde bedrijven: door het faciliteren van een bijeenkomst als deze bieden we beide partijen de kans met elkaar in gesprek te raken en gezamenlijk tot new business te komen. Per slot van rekening is dit één van de speerpunten waar ik me hard voor maak en ik ben er dus bijzonder trots op te zien dat tijdens de pauze en afsluitende borrel er direct afspraken worden gemaakt. Ook uit eerdere edities kunnen we al concrete successen optekenen.”

Zo kwam oud-deelneemster Bianca Pouw van Bijenhotelkopen.nl in Overloon in contact met Henny Zopfi, sitemanager logistiek bij Sligro. “Hij gaf mij een visitekaartje van degene die bij hen over de kerstpakketten en relatiegeschenken gaat. Voor hem een kleine moeite, maar voor mij was dit enorm waardevol.”

Wil jij als start-up ook deelnemen aan evenementen van Vijfsterren Logistiek? Meld je dan aan voor een gesprek via pieterkeeris@vijfsterrenlogistiek.nl