Terug naar nieuwsoverzicht

Vijfsterren Logistiek op Transport Logistics beurs München

Van 4 t/m 7 juni was de regionale samenwerking Vijfsterren Logistiek goed vertegenwoordigd op de Transport Logistics beurs in München. Dit is de grootste logistieke beurs van Europa, die eens in de 2 jaar plaatsvindt en bezocht wordt door 64.000 bezoekers uit 125 landen.

Brabantdag
Op 5 juni werd de ‘Brabantdag’ georganiseerd: zo’n 35 bestuurders van Brabantse gemeenten, bedrijven en provincie kwamen bijeen in de stand van West-Brabant Connected en maakten een rondgang over de beurs langs 10 Brabantse standhouders, zoals Raben, Vos Logistics en Van den Bosch Transporten. Na de gezamenlijke lunch was de delegatie nog op diverse plaatsen op de beurs aanwezig. In de middag was er de gelegenheid om 1 van de vier seminars te bezoeken. De middag werd afgesloten met een Brabantborrel op de beurs. ‘s-Avonds nam het grootste deel van de Brabantse delegatie deel aan een diner op uitnodiging van het Nederlandse consulaat; weer een belangrijk netwerkmoment.

Holland Logistics stand
Vijfsterren Logistiek was ook vertegenwoordigd in de Holland Logistics stand van Nederland Distributie Land op de beurs. De accountmanagers van Oss, Meierijstad en ’s-Hertogenbosch legden contact met internationale logistiek dienstverleners en beleggers/ontwikkelaars gespecialiseerd in logistiek vastgoed. Verschillende contacten waren concreet gericht op vestiging in de regio Noordoost Brabant. De borrel in de Holland Logistics stand op 6 juni werd bijzonder druk bezocht door Nederlandse en internationale partijen.