Van Kessel Olie wordt kennispartner van Vijfsterren Logistiek

Van Kessel Olie is een partnership aangegaan met Vijfsterren Logistiek, het samenwerkingsverband van de logistieke platforms in de regio Noordoost-Brabant. Dit partnership houdt in dat Van Kessel Olie haar kennis m.b.t. alternatieve brandstoffen zoals duurzame diesel, waterstof, elektra en (bio) CNG/LNG en kostenbeheersing van brandstofkosten zal ter beschikking stellen aan het Vijfsterren Logistiek netwerk. Daarnaast zal Van Kessel Olie gebruik maken van de expertise en tools van Vijfsterren Logistiek om haar eigen brandstoffen- en smeermiddelenlogistiek verder te optimaliseren.


Kennispartner duurzame brandstoffen

Joan van Kessel, Algemeen Directeur van Van Kessel Olie, licht de samenwerking toe: “Logistiek en brandstof zijn natuurlijk onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zonder brandstof staat alles stil, maar zonder efficiënte logistiek hebben wij ook geen competitieve klantpropositie. Aansluiten bij Vijfsterren Logistiek is daarom voor ons een logische stap. Enerzijds zijn wij leverancier van diverse brandstofoplossingen aan transportbedrijven en kennispartner voor duurzame brandstoffen. Anderzijds zijn we zelf ook een middelgrootte logistieke organisatie met 27 vrachtwagens, 5.500 m2 warehousing en zo’n 8.000 afleveradressen.“


Energietransitie vormgeven

Pieter Keeris, Logistics Business Developer van Vijfsterren Logistiek, gaat verder: “Met het aansluiten van Van Kessel Olie als Partner van Vijfsterren Logistiek brengen we een koploper op het gebied van duurzame brandstoffen binnen in ons netwerk, waar alle leden van de logistieke platforms behoefte aan hebben en hun voordeel mee kunnen doen. Per slot weten we allemaal de feiten omtrent het tijdige karakter van de puur fossiele brandstoffen. Met Van Kessel Olie hebben we een Partner kunnen vinden welke middels haar Greenpoint tankstations volop bezig is de energietransitie vorm te geven. We zijn er trots op Van Kessel Olie welkom te mogen heten als Partner bij Vijfsterren Logistiek.”


Over Van Kessel Olie

Van Kessel Olie uit Milheeze (Oost-Brabant) is een handelsonderneming in brandstoffen, smeermiddelen en tankpassen voor de zakelijke markt. Met 94 medewerkers, een wagenpark van 27 tankwagens en 31 tankstations in eigen beheer, is dit familiebedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de brandstoffenmarkt in Zuid- en West-Nederland. Daarnaast is Van Kessel Olie initiatiefnemer van Greenpoint multi-fuel tankstations gericht op de verduurzaming van brandstoffen in de transportsector.


Meer informatie: www.vankesselolie.nl, via 0492-34 12 21 of verkoop@vankesselolie.nl