Terug naar nieuwsoverzicht

Projectenideeën vertalen naar actie

De bereidheid tot samenwerken is groot in de regio, getuige het grote aantal ideeën voor samenwerkingsprojecten (aangedragen door ondernemers) en de enorme opkomst tijdens het congres Logistiek Verbindt in maart. Nu is het de kunst om die te vertalen naar concrete actie. Vijfsterren Logistiek gaat die uitdaging aan en roept op: laten we samen die kansen verzilveren!

Gezocht: ondernemers die ook willen ‘doen’!
Tijdens het congres ‘Logistiek verbindt!’ werden de samenwerkingsprojecten gelanceerd die naar het oordeel van Vijfsterren Logistiek het meest kansrijk zijn om bij te dragen aan versterking van de sector in de regio en het genereren van nieuwe logistieke bedrijvigheid. Het is nadrukkelijk de bedoeling dat deze projecten door ondernemers worden gedragen. Er hebben zich al bedrijven gemeld die er mede invulling en opvolging aan willen geven, maar Vijfsterren Logistiek zoekt nog versterking. Belangstelling? Meld u aan!

Deze oproep is in de vorm van een nieuwsbrief verzonden op donderdag 5 juni jl. Niet ontvangen, wel geïnteresseerd? Schrijf u in als abonnee en blijf op de hoogte.