Terug naar nieuwsoverzicht

Noordoost-Brabant als krachtige regio uitgebreid aan bod in vakblad Havenlocaties

Vijfsterren Logistiek en de regio Noordoost-Brabant: een krachtig samenwerkingsverband in een krachtige logistieke regio. Dat is ook vakblad Havenlocaties niet onopgemerkt gebleven. In haar nieuwste editie wijdt het blad een twee pagina’s tellend artikel aan dé logistieke hotspot in wording. 

Het artikel gaat in op de dromen ideeën en plannen van Vijfsterren Logistiek en de ambitie om in 2020 Agrifood Capital van de wereld te worden. Doel van Vijfsterren Logistiek is een sterke top3-positie te bemachtigen in de lijst van Nederlandse logistieke hotspots. En ze is hard op weg om dit te bereiken.

Een blik op de geografische kaarten in het artikel maken snel duidelijk dat de regio enorm veel te bieden als het gaat om goede locaties voor nieuwe bedrijven en business. Het team van gemeentelijke acquisiteurs en business developer Pieter Keeris zetten zich succesvol in om de marktpositie van de regio te versterkten en new business te genereren. Zo werd onlangs bekend dat groothandel Orential Merchant zich binnenkort gaat vestigen op bedrijventerrein Vorstengrafdonk.

Lees hier het hele artikel.