Terug naar nieuwsoverzicht

Coronavirus – hulp en informatie voor bedrijven

Het coronavirus heeft helaas ook grote gevolgen voor het bedrijfsleven. In de onzekerheid en chaos van deze crisisperiode willen wij u steunen waar we kunnen, door informatieverstrekking en het aan elkaar koppelen van hulpvragen. Daarnaast staat ons team voor u klaar om met u te sparren en mee te denken in het oplossen van uw vraagstukken, of u te verbinden met de juiste partijen die u verder kunnen helpen.

 

Team:

Ons team bestaat uit ervaren projectleiders van Vijfsterren Logistiek en de 3 regionale Logistieke Platforms van Oss, Noordoost Brabant en ‘s-Hertogenbosch.
Zij hebben allemaal een schat aan kennis van, en een groot netwerk in de transport/logistiek en het bedrijfsleven.
U kunt direct contact opnemen met hen of via het contactformulier.

 

   

   

 

Vraag en aanbod:

Het ene bedrijf heeft door grote drukte behoefte aan meer mensen of materiaal, aan opslagruimte of parkeermogelijkheden. Het andere bedrijf heeft juist mensen en materiaal beschikbaar. Laten we elkaar helpen in onze regio, want samen komen we verder !

Vul ons contactformulier in en laat ons weten waar u behoefte aan hebt, of wat u te bieden hebt (bv. mensen, parkeerplaatsen, materiaal, opslag of overslag). Dan kijken wij hoe we deze hulpvragen aan elkaar kunnen koppelen.
Meld vooral ook de projecten die we hier nog niet hebben staan, dan delen we deze ook.

 

STL Werkt – Wij helpen elkaar

De organisaties Transport en Logistiek Nederland (TLN), VVT, FNV Transport & Logistiek, CNV Vakmensen, Evofenedex, Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL) en het opleidingsfonds voor de sector SOOB hebben de handen ineen geslagen. Gezamenlijk willen zij zorgen voor zoveel mogelijk behoud van werk en inkomen en de arbeidsomstandigheden op peil houden. Zij helpen met het bij elkaar brengen van vraag en aanbod van werknemers en mogelijk materieel. Zij hebben voor chauffeurs en vrachtwagens al een goed platform ingericht, met een matchingsysteem, en bieden oplossingen voor collegiale inleen. Ga naar STL Werkt voor meer informatie.

 

 

 

 

Meer informatie ?

Wilt u weten wat u kunt doen of welke maatregelen er genomen worden ?
Hieronder vindt u een overzicht van de berichtgeving door diverse gemeentes in Noordoost Brabant over zaken waar u rekening mee kunt houden, en van instanties waar u terecht kunt voor informatie, advies, hulp en financiële steun.

Gemeente Oss

Gemeente ‘s-Hertogenbosch

Gemeente Meierijstad

Gemeente Cuijck

Noordoost Brabant Werkt

Rijksoverheid

KvK Coronaloket

Ondernemersplein

TLN

Evofenedex

STLwerkt

VNO-NCW

OndernemersLift+

FNV

CNV