Terug naar nieuwsoverzicht

27 oktober-3 november: Brabantse ondernemersreis Jiangsu China

BOM International Trade organiseert dit najaar van 27 oktober tot 3 november een ondernemersreis naar China. Bedrijven uit NO-Brabant worden van harte uitgenodigd om deel te nemen.

De provincie Noord-Brabant ziet kansen voor haar bedrijfsleven in Jiangsu. In 1994 is het startsein gegeven voor de zusterband met de provincie Jiangsu. Nu, 25 jaar later, heeft Brabant een sterke naam en een groot regionaal netwerk in deze regio opgebouwd. Om deze mijlpaal te vieren zal de commissaris van de Koning Wim van de Donk met een bestuurlijke delegatie aanwezig zijn in China. Dit betekent dat zowel bij de overheid als het bedrijfsleven op hoog niveau deuren kunnen worden geopend.

Parallel aan deze bestuurlijke reis, organiseert de BOM een ondernemersreis voor bedrijven en onderzoeksinstellingen die kansen zien op de Chinese markt in de sectoren hightech en agrifood.

De gemeente Tilburg organiseert gedurende 1 of 2 dagen een afzonderlijk logistiek programma, waarbij ook aangehaakt kan worden (zusterstad Changzhou).

Waarom deelnemen?
Tijdens deze ondernemersreis bieden we het volgende aan:

  • Matchmaking: op basis van jouw eigen wensenpakket wordt je door een professionele partij gematched aan potentiële zakenpartners in Shanghai en Jiangsu.
  • Een afwisselend programma: deelname aan relevante seminars, bedrijfsbezoeken en netwerkevenementen.
  • Een lokaal netwerk: toegang tot het lokale netwerk dat Brabant afgelopen 25 jaar in de provincie Jiangsu heeft opgebouwd.
  • Kennismaking met de Chinese (zaken)cultuur en de (technologische) ontwikkelingen die het land momenteel doormaakt.

Interesse in deelname? Neem dan contact op met Renée Versteegde-Derks op 06-46996019 of via rversteegde@bom.nl. Via deze website is meer informatie te vinden over deze ondernemersreis.