Logistics House

Het Logistics House is een initiatief van Vijfsterren Logistiek. Een samenwerking in Noordoost-Brabant: een regio die zich onderscheidt in de agrofood en (agro-)logistiek. Vijfsterren Logistiek verbindt bedrijven, onderwijs en overheden. Het initiatief wordt ondersteund door AgriFood Capital, de gemeenten Cuijk, ’s-Hertogenbosch, Oss en Veghel en de Rabobank

Het Logistics House is hét logistiek ontmoetingspunt en de uitvalsbasis voor logistieke ondernemers, ontwikkelingen, opleidingen en nieuwe business. Van hieruit vinden alle activiteiten plaats ten behoeve van een krachtige en duurzame logistieke sector in de regio Noordoost-Brabant en van de profilering van de regio als logistieke hotspot.

Naast ondernemers mogen ook opleiders, detacheerders, (kleine) dienstverleners en andere commerciële partijen zich in deze dynamische omgeving vestigen. Zij kunnen hier tevens terecht voor netwerkbijeenkomsten, kennis- en innovatietafels en symposia. Bovendien vinden partijen in het Logistics House ondersteuning op het gebied van business development.

Logistics House is gevestigd in Dome-X (Kanaalstraat 12b in Oss). Het is de uitvalsbasis van Pieter Keeris, Logistics Business Developer en aanspreekpunt voor logistieke ondernemers in de regio. Hij is bereikbaar via pieterkeeris@vijfsterrenlogistiek.nl of (06) 15 006 728.

 

logistics house